Eva i Dalarna

Oj va stor han blivit! Och ser så pigg och glad ut. Som du kanske minns har jag också en Abbe i Uddevalla, han är nu 2 år och 4 månader. De växer så fort!

Svar: Ja jag nämnde just det för min dotter om din Abbe och hon sa som jag tänkte: det är ju inte så många som hetler. Ja det går fort. Har varit på 90 års kalas ihelgen till min morbror och inser hur fort ett liv går.
Margareta Kittelsen

Eva i Dalarna

Jag vet bara 3 som heter Abbe, det finns en här uppe som är i 17årsåldern, och så mitt barnbarn och ditt. Ja så finns ju Abbe i böckerna om Madicken förstås 🙂
Ja det är många som fyller 90 år och mer nu för tiden. När jag jobbade i äldrevården på 70talet hade vi EN 100åring och det var stort, men på senare år har jag träffat på flera stycken, en gång 4 hundraåringen på samma gång!
Jag är i Uddevalla denna vecka och passar Abbe på dagarna. Så mysigt. Och här har ni ingen snö, hemma hos mig snöade det stort när jag for hit.Men jag tycker det är skönt att komma hit och slippa snön!

Svar: Till helgen är jag Abbevakt och ja även Billie medan störste killen Tiger är hos sin morfar Terje och hans fru Julie.. Dotter Kristina ska ha stor "balluns" på Harrys i stan. 94 stycken inbjudna!!
Nu går det mot Vår!!! Ha en bra dag!
Margareta Kittelsen