Orkar inte med!!!

Vet inte hur jag ska orka med allt. Nu har jag i alla fall hyrt ut Dalskog från 1 september men det ska ju röjas ur och städas. Det känns i alla fall bra 3 år ska det hyras ut och jag tror det blir jättebra för jag vill inte sälja det och jag orkar inte med det heller just nu.

Pappa är ju på boende nu och vårdutredningar mm är gjorda och han får ju demensboende när det finns plats. Känns också bra.

Problemet är mor!!! Hon var ju på sjukhuset och då frågade de om hon inte skulle ha lite hemtjänst!! Nej då säger hon inte jag. Nej tacka fan för det för hon har ju mej. Varenda gång jag är där så har hon nya lister vad som ska göras. Nu har i alla fall Simon tagit över trädgården men hon är ju både grinig och krävande. Jag fattar att hon är helt slut efter att skött pappa men hon ser inte att jag har annat att göra än hjälpa henne. Igår var vi där på mors dag och hade med oss tårta mm. Jag gjorde det som stod på listan och sedan bad hon mej fixa nytt kort till mobilen. Sedan sa hon ja du kommer väl på tisdag för då behöver jag ha in posten. När man inte orkar gå ut efter posten borde man väl ha hemtjänst!!!! När jag var på vårdutredning med far så sa damen från kommunen att kanske i alla fall hon kunde ta emot ett larm. Jag föreslog detta för mor och hon sa ja kanske. Sedan hade de ringt och då hade hon tackat nej!!!! Nej sa hon till mej då ska de ju in här och jag vill inte ha in någon......

Nu har jag bestämt att jag ska vara mycket på Dal denna sommar som då är min sista innan uthyrning. När jag var hos mor i går sa hon: Jag har tid på ögon den 11 juni kan du köra dit mej då??!! Nej sa jag jag har avslutning både för min 2-a i skolan och för Marcus den dan så jag kan inte dela mej i tre delar!! Nej säger hon då med ömklig röst hur ska jag då ta mej dit!!!! TAXI kanske!!!!!

Idag ringde hon igen och tjata om detta och undra vad gör du jag har ringt många gånger hem!!!!Jag är på fotbollsträning med  Marcus....Nu igen säger hon då måste ha vara där varje gång. Ja nu är det ju fint väder säger jag så det är bra gott. Då kör hon igång!!!!
Ja jag får väl ändra tiden på ögon när slutar du skolan då....Ja den 17-18 säger jag. Igen suckar hon ja jag behöver ju till ögon säger hon med anklagan och darr i rösten.....

Ja jag får väl ta efter det då...Ja säger jag efter det åker jag till Dal i en vecka. Då surar hon igen och säger men kan du inte åka hem då och köra mej till ögon??? Va!! ska jag sätta mej i bilen köra 7 mil för att köra henne till sjukhuset och sedan upp 7 mil igen??!!! med en unge som är åksjuk.
Jag känner att jag orkar inte.

Hemma ser det ut som fan för jag hinner aldrig med mitt hem.

Nu ska jag ta mej mod att ringa och säga att jag orkar inte serva alltid utan då får hon nog åka taxi......

Känner att migränen är på väg.
Kanske borde jag byta mobilnummer och stänga av telefonen ibland.