Valborg

Långhelg!!! Det ska bli skönt. Fast jag ska jobba på fredag ändå. Ligger efter med provrättning och fick lite gliringar av fröken Antonsson idag. Hon tyckte jag var en dålig lärare som inte rättat provet som de hade typ för en 3 veckor sedan. Jag funderade lite och gick sedan direkt i försvarsställning och sa att: Jag har ca 100 prov just nu att rätta, så det så!!! Fast sedan kom jag på den briljanta idéen att man skulle kanske låta eleverna själv rätta sina prov. Det höll de med om!!!! Föreslog också fröken Antonsson att hon kunde praktisera för mej i höst. Då skulle hon kunna rätta prov.  (en djävla massa prov ska jag göra då) Hon insåg nog efter en stund att det inte var bästa dagen att säga något på för jag var lite grinig efter att ha suttit vakt på engelska nationella prov.
Fattar inte varför jag ska vakta där. Nästa gång jag har dataprov tror jag att jag ska kalla in eng. lärarna så de får sitta vakt åt mej. Nej ush jag hoppas inte någon av dem läser bloggen. Orsaken till irritationen var att när jag kommer så funkar inte CD skivan de ska lyssna på (bränd) Jag rusade runt som en vetvilling (stavas det så) och hittade till slut en ny CD skiva. 10 minuter för sent började jag nationella provet. Ja ja det var ju inte hela världen men puh...
Hur som helst är det helg snart.
Imorgon ska jag ta lite kort på min lilla gulleklass HP1B. Några av mina små stjärnor är nog med i Bohuslänningen imorgon. De ska prata om handelsprogrammet.