Telia del 5

Idag fick jag reda på att nu har de skickat min digitalbox till Blekevägen 2, bra nu kanske jag snart har tevekanaler då. 
Fick också idag reda på att jag beställt bredband till Dalskog:
Hon skriver: Har du digitalboxen som är till abonnemanget i Dalskog, jag antar då att det är denna digitalbox som skickades till Uddevalla 2013-02-11, detta då beställningen till Dalskog lades in hos oss 2012-01-02. '

Men herregud den beställningen sa de ju att de inte alls hade beställt något dit utan var tvungen att göra det igen.... var ju därför jag inte har bredband till Dal förrän den 4 mars....Nu helt plötsligt finns det en beställning. Oj då ja den gick visst tillbaka för det var så att man hade skrivit Gunnersbyvägen 24....(hur svårt kan det vara att ta samma adress som bredbandet varit på förrut???) 

Sedan var det ju än en gång ingen ditigalbox som skickades utan en router det datumet....2013-02-11

Sedan skriver jag ett brev igen till kundtjänst och hoppas att nu beställningen har gått till Gunnersbyvägen 34 som är min adress och som jag sa i telefonen till killen...för i bekräftelsen stod det 24 IGEN. 
 
 

mormors "böcker"

I mina "lådor" hittade jag tre böcker efter min mormor.
 
En bok med bibliska råd och böner för varje dag. Kanske dåtidens "må bra ord". En bok med små bibelcitat och en bok med böner och verser för alla livets händelser...
 
 
Min mormors namn
 
 
Funderingar som mormor haft och skrivit ner när tvivlet satt in.....
 
 
Denna urrivna dag undrar varför hon sparat den i sin bibel 
.
 
.
 
 
 
 
 
 

Har ni märk....

Att ljuset varar längre på kvällen ....
 
Solen 07:11  och ner   17:39 
 
Visst känns det bra