30 dagar av sanningar - presentera min själv

Jag föddes i Mölndal den 20 juli 1959. Eftersom min biologiska mamma Anita inte kunde/ville ta hand om mej och redan hade ett barn Rozitha som var drygt 1 år så blev jag direkt förflyttad till ett barnhem. Min mormor hade hand om Rozitha och orkade inte ett barn till (vet att min mormor önskat att hon fått se mej växa upp. Hon bade sommarhus i Brastad och sa varje gång de åkte dit att i Uddevalla bor den lilla flickan som blev bortadopterad. Undra hur hon fick det). Min mamma var då 18 år gammal när hon fick mej. Ett av mina första minnen är när jag cyklar på trehjulingen på platterna vid huset.

Efter ca 4-5 månader hamnade jag hos min adoptivfamilj. Hade väl en barndom som alla andra. Inga syskon i adoptivfamiljen men mer barn föddes av min biologiska mamma (återkommer med det senare när jag pratar om syskon) Tror jag var ganska lugn som barn. eller ja....jag och grannen Arne brukade kasta kniv vet jag och jag vet en gång jag och en kompis såg ett öppet fönster som vi kastade in stenar genom och hörde hur det gick i kras saker där inne....men annars var jag lugn haha. Lekte mycket med barbie och dockor och ville bli barnmorska.

mamma och pappa (adoptivföräldrarna från och med nu) hade ett litet hyreshus på Göteborgsvägen och när jag var runt 10 år så byggde de huset i Dalskog. Tyckte det var kul i Dalskog hos mormor och morfar för då var ofta mina kusiner där också. Vi cyklade tandem, lekte i uthuset och kollade in i utedasset när någon satt där..

När jag var tonåring var jag helt vild. Det var nog inte så lätt. Redan när jag var 13 år var jag totalt helt urjobbig. Rökte, drack och levde bus. Rymde hemifrån med en kille.

Några år bodde vi i Dalskog men flyttade tillbaka till Uddevalla igen. Bodde i husvagn där för huset var inte klart. Några som bodde lite längre bort hade frågat om vi var zigenare.

Gick ut 9-an och började på Humanistisk linje som det hette då. Flyttade till Vänersborg ihop med en kille och flyttade tillbaka när jag var 18 år till Uddevalla.

SKärpte mej och fick mycket bra betyg från den eftergymnasiala utbildningen jag gick. Träffade ny kille och jobbade på kommunen som kanslist och sedan på Saab som Korrespondent.

Så gifte jag mej och fick Rebecca och sedan Kristina. Vi köpte hus och efter ett tag så skilde vi oss. Här började jag träffa min biologiska mamma och min äldska syster Rozitha.

Ny kille. Vi förlovade oss och efter 9 år fick vi Marcus. Så var det då dags att bryta upp igen.....Nu hade jag lärt känna Git, Liselotte och Malin (systrar) också.

Köpte hus på Hagarnevägen och bodde där och började jobba på Agneberg som lärare.

Fick huset i Dalskog och var där en del. Nu träffade jag även min bror Mikael.

Rebecca och Kristina flyttade och jag fick lille Tiger som barnbarn.

Känner att detta inte kanske blev en presentation av mej utan av det kring mej och mitt liv. Kanske är det lättare att göra så här.

JAG

30 dagar av sanningar knyckt av Lotta

Har bara gjort lite ändringar som jag ville
Anta utmaningen du också!!

Dag 1 - Presentera mig själv.
Dag 2 -Min första kärlek.
Dag 3 -Mina föräldrar 
Dag 4- Det här åt jag idag.
Dag 5- Min bästa vän. 
Dag 6 - Min tro.
Dag 7 -Det här hade jag på mig idag.
Dag 8 -Mina syskon.
Dag 9 -I Min handväska.
Dag 10 -Den här veckan.
Dag 11 -Sorgset ögonblick.
Dag 12 -Mina drömmar.
Dag 13 -Min första kyss
Dag 14 -Mitt favoritminne.
Dag 15 -Min favoritfödelsedag.
Dag 16 -Detta ångrar jag.
Dag 17 -Den här månaden.
Dag 18 -Ett annat ögonblick.
Dag 19 -Detta gör mej glad
Dag 20 -Det här får mig att må bättre.
Dag 21 -Vad är kärlek.
Dag 22 -Detta upprör mig.
Dag 23 -Mina barn.
Dag 24 -Det här får mig att gråta.
Dag 25 -Det här saknar jag.
Dag 26 -Mina rädslor.
Dag 27 -Min favoritplats.
Dag 28 -Mina svagheter.
Dag 29 - Mina ambitioner.
Dag 30 -Ett sista ögonblick.
JAG

Marcus

Marcus och jag sitter och tittar på Idol.
Marcus: Har du varit i en sådan där kö någon gång??
Jag: Vad då för kö??
Marcus: Ja jag menar har du varit med i Idol, i alla fall i början du vet!!!!
I am a ROCKSTAR for my son!!!!