Mor 85 år 31/7

om en liten stund fyller mor 85 år. Hon föddes som barn nummer två i en familj som sedan fick 4 barn. Ingrid, Gunborg, Bertil och Gustav.
Morfar var Snickare och mormor var sömmerska.
Grattis Grattis Mamma

Besök på Kristinas Jobb

Idag tog vi oss en tur i ösregnet till Skeppsholmen. Så tog jag då kort på Kristina men lyckades med konsttycket att radera dem sedan!!!
Vi åt i alla fall vitlöksbröd och Marcus åt bagette.
 
logo

Taxi igen!!!

Idag var mor hos ögonläkaren och denna gång gick resan hemmåt bättre hon behövde bara vänta 15 minuter.
Sedan när taxigubben stannar säger han: Ja du har inte talat om att du ska åka för 59 kr när du beställde!! (mellan vissa tider kan man i stan åka taxi för 59 kr) Nej sa mamma för en annan gång sa de när jag beställde att det ska man inte alls behöva tala om innan.

Nej Nej säger gubben då tar jag väl något mellanpris!!??? Vadå mellanpris? Kostar det 59 kronor mellan en viss tid och mamma åker då så kostar det väl det??

Sedan när han stannar utanför morsans hus så är Göran och "en av de snygga sönerna, som mor säger" där och Göran går fram och tittar vem det är och ser att det är mor och vinkar. Då säger gubben: Det var en nyfiken en....
Kanske inte så konstigt att man går fram och tittar om det stannar en taxi alldeles utanför huset. Sedan säger då denne man som tycker andra är nyfikna: Hyr han garaget eller och sedan undrar han också om de skulle fiska eller vad de hämta i garaget....haha snacka om nyfiken...
Ja ja nu till saken. Så säger han till mor ja det blir 69 kronor. Ja men det kostar ju 59 säger hon. Ja men jag kan väl få till en kopp kaffe för jag har inte haft kafferast sedan imorse.....mor tar upp 80 kronor och han säger ja det blir bra!!!

Helt plötsligt hade hon betalt 80 kronor när det kostade 59 kronor. Då orkade inte mor strida mer...
Nu gällde detta en taxichafför och de allra flesta är bra. Jag vet även namnet på karl....han heter N....