Ny månad - Februari

Kanske har den bitande kylan avtagit när vi har passerat denna månad i alla fall.
Så länge får ni njuta av lite vintergäck. En av de tidigaste vårblommorna. Eller tror det är en ört egentligen.

Ny vecka

Dagen har gått åt till att rätta prov. Två provomgångar har jag rättat. Prov 1: 16 stycken och prov 2: 21 stycken. Skönt nu är det gjort i alla fall och mina elever är duktiga. De går ju på handelsprogrammet!!!


Annars är magen ur led igen och jag måste ta itu med mitt ätande. Jag äter sådant jag egentligen inte tål. Eller tål och tål den gör i alla fall uppror av mjölk tex.

Det är ju stressen som gör mycket också naturligtvis. Jag är dålig på att planera och dålig på att säga nej fast jag egentligen inte orkar. Måste ta itu med alla måsten. Ja en del måsten finns ju bara där och man kan inte göra så mycket åt dem men en del drar man ju på sej själv.

Man vill ju så mycket men jag måste nog inse att jag inte kan orka allt.

Magen är nog vad de kallar en psykosomatisk åkomma liksom min spänningsmigrän som har blivit så mycket värre. Nästan VARJE natt vaknar jag vid 2-3 tiden och börjar få migrän. Enda möjligheten för mej då att gå till jobbet nästa dag är ju att ta en migräntablett!!! men nu är jag snart migräntablettmissbrukare!! för att äta varje natt är inte OK!

Kan ju heller inte vara hemma var gång jag får migrän för då skulle det typ bli var dag just nu.....
Innerst inne vet jag ju vad jag bör göra.

Meditera
Säga nej
sova lite mer
Dra ner på alla krav
Motionera mer
Äta nyttigare
Dricka mer (kanske inte
Men när ska man börja??? Tiden liksom räcker ju inte nu

JAG