Lille Lille Lucifer

Du blev inte så gammal. Har inte velat skriva det i bloggen förut för jag ville prata med Marcus om vad som hänt innan jag skrev här.

Lille Lucifer dog igår. Antagligen satt han alldeles utanför dörren och hörde hur snön ramlade ner, blev rädd och rusade ner för trappen. Varför sprang han ner för trappen??? Om han suttit kvar så hade han ju inte fått snön över sej!

Började sakna honom ganska snart för han brukar alltid vara i närheten och oftast alldeles utanför dörren. Var ute och grävde själv och inser nu i efterhand att det var tur inte jag hittade honom. Kände att jag var rädd för varje spadtag jag tog att jag skulle hitta något.

Simon och Rebecca och Tiger kom och när de kom in sa jag också det att han kanske låg under där men man trodde det ju ändå inte!!! Simon gick ut och började gräva och där låg han!!!

Tack ni Simon och Rebecca att ni tog hand om honom.

Här har Marcus gjort ett litet collage

After Work

Igår kväll skulle jag gå ut en stund och ta EN öl
Ja det började med


Ja det blev väl lite mer än En öl och sedan gick vi till
ja och klockan gick och jag kom hem klockan 02:00.

JAG

Jordbävning i Chile

Skalvet inträffade ute till havs cirka 90 kilometer från den chilenska kusten. Flera dödsoffer har krävts, men enligt seismologen Reynir Bödvarsson har troligen inte själva skalvet orsakat någon större förödelse.

Epicentrum ligger dessbättre i ett relativt glesbefolkat område, så antalet dödsoffer kommer nog inte att bli så högt, säger han.

Den stora faran är i stället den efterkommande tsunamin. Vågor har redan slagit in mot kusten där skalvet inträffade.