Nicko 14 år

HIPP HIPP HURRA FÖR NICKOLINA PÅ DEN STORA DAGEN 1 OKTOBER FRÅN MOSTER.


Kristina i Tönsberg

Nu är hon iväg igen den lilla damen. Det är tyst här hemma även om hon ibland tjatar hål i huvuet på en. Jag har nog varit inne 5-6 gånger på hennes blogg och undrat när hon ska uppdatera!!! Men man får väl ge sej till tåls. Nu sedan Turkiet har man ju blivit van igen att det skrivs mycket varje dag.

Och kanske inte den bästa bilden på Kristina men i alla fall ganska nytagen. hahahahah

Marcus kan prata med hundar!!

Laban hade vi hos oss i natt. Laban älskar Rebecca och tycker väl att hos mej är det si så där. Inte får man ligga i sängen eller soffan inte får man skälla inte får man det eller det. När han kommer är han oftast överlycklig och rusar ut i köket och hittar ofta något gått att smaska på. Sedan när maten är slut och eventuellt Rebecca gått så är det ju inte så kul längre. Han suckar, pustar, kollar i fönstret, sover i brist på annat och lyssnar hela tiden. I natt satte han sej upp varje gång han hörde en bil! Då ser man honom sitta i mörkret på helspänn och vänta. Men ack nej varje gång fick han lägga sej ner igen. Upp och ner hela tiden!!! Marcus brukar komma till mej på natten och någonstans vid 3-tiden var jag något trött på hunden. När han reser sej för 50 tionde gången och jag hör Marcus lugna andetag och tänker det är tur i alla fall att Marcus sover. Just denna 50 gång tänker jag "djävla hund" sov, Då reser sej Marcus upp och säger: Mamma han säger att han längtar så efter Rebecca!!! så bli inte sur på honom!! Sedan kunde jag inte somna om för hur visste han vad jag tänkte och hur kunde han veta vad Laban tänkte och sa till honom!!!!
Ja nu är det inte första gången Marcus säger konstiga saker...

Ett exempel: En morgon i torpet säger marcus. Nu är syster Lucia med mamma. Då tänkte jag inte så mycket på det mer än var han fick Lucia från. Senare samma dag ringde min syster Git och berättade att min biologiska mor hade dött. Kan det vara så att han menade att min syster Rozita (kanske fick han det till Lucia) som dött några månader tidigare var hos mamma som då dött samma dag!!!! Varför sa han det till mej....