Hypokondriker

Ja så hade man inte bröstcancer heller inte denna gången i alla fall.

Jag har nog i ganska många år inbillat mej att jag har diverse livshotande sjukdomar. Ibland när jag har migrän så där riktigt "djävlig" så undrar jag om jag kanske håller på att få en stroke. Sedan går det över och jag inser att inte denna gången i alla fall. Om man nu inte har det så kan jag ibland få för mej om jag haft mycket migrän det sista att det nog kanske är en tumör.

Har problem med magkatarr och även det kan jag ibland få för mej är eventuell magcancer. Fast nu har jag ju haft det i en del år så  då borde jag nog vara död!!!

Ibland har jag ont i nacke och skuldror och ja det är ju lite svårt att få någon riktigt hemsk diagnos på.

Ja herregud vad många sjukdomar det finns. Jag går ibland till Dagson för något jag inbillar mej och blir undersökt. Kanske står det i deras sjukjournal. EN KÄRRING SOM ÄR HÄR OFTA OCH HON ÄR INBILLNINGSSJUK OCH HYPOKONDRISK.


En fördel när när springer ofta dit är ju att man blir undersökt ofta och får bekräftat att "JUST NU" är man i alla fall frisk.


Ska nog börja lämna blod igen det är också bra för hypokondriern för då får man också kollat att man inte har en del allvarliga sjukdomar som AIDS eller något. Nej jag skämtar!!!Skägget i brevlådan

Så var det då dags för adventskalender snart.

I år heter den tydligen "skägget i brevlådan" Hoppas den är bra för jag kommer nog att sitta där ofta med den lille mannen.

Lite om det hela:

SVT:s Skägget i brevlådan är en både spännande och komisk historia. När det närmar sig jul och det blivit dags att posta den sedvanliga önskelistan till tomten råkar de tre vännerna av misstag sända iväg en inköpslista. Nu riskerar de att bara få matvaror i julklapp? Gänget ger sig därför ut på en lång och händelserik jakt efter tomten, men märker snart att de inte är ensamma i sitt sökande. En skum organisation med dunkla motiv är också tomten på spåren och snart inser Klas, Lage och Renée att hela julen står på spel