Mycket!!!

Nu känns det som man har mycket framöver. Till helgen åker jag i alla fall till Dalskog och ska bara ta det lugnt och kanske fundera lite på vad man kan göra av det i framtiden. Ett växthus har jag planer på. Bara jag får sålt huset här och hittat någon trevlig lägenhet så småningom så minskar nog stressen över att det är för mycket.
Nästa vecka är det betygsättning för 1-or och 2-or och student för min lilla tjej Kristina. Tänk vad tiden går. Kändes inte länge sedan hon bajsade på sej inne i magen på mej innan hon kom ut. Redan då alltså en skitunge.
Sedan är det nationaldag och födelsedags"barn". Ja så ska jag och tjejerna, Syrran Git och barn, Gits svägerska och barn till Turkiet. Sedan är det midsommar och förhoppningsvis en skön och fin sommar. Visst är denna tiden bra när man har allt framför sej.

Flygrädd

Nu har flygrädslan börjat göra sej påmind. Vi ska ju åka till Turkiet nästa lördag och just nu funderar jag över det här med planet. Ja jag fattar inte hur det håller sej i luften utan att vifta på vingarna!!!! Ush detta med flyg nej tack. Jag vet att det är mindre risk att flyga än att åka bil men.

Träna

SNART ska jag börja träna. Nu har jag ju gått ner en del så snart inser man att man får fylla i tuttarna med något om de inte ska se ut som "taxöron". I dag kommenterade även mina barn att det var "skrynkligt" under armarna!!! Hallå undra hur de ser ut när de är 48 år. En annan dag kommenterade Rebecca att jag hade en del åderbråck och att man kan operera det.....Hur som helst har jag funderingar på att köpa några lätta hantlar. De kan man ju använda när man tittar på TV!!!! 
Nej nu ska jag gå och lägga mej och fundera på hur träningen ska gå till....