Dalskog

Efter 5 dagar i Dalsland så får man lätt lappsjuka, så det ska bli kul att gå ut på Mårtens ikväll. Dagarna i Dalsland var fyllda av sparkåkning, bygga snögubbar, åka pulka och göra vita chokladbollar kanske ska de heta svennebollar! nej ush så det blev.....
Ska sätta in kort imorgon från skogsturen och snöturen inte Mårtens alltså...

Vinter!!!!!!!!!!

Marcus hade svårt att somna igår. Han undrade om det kanske kom någon med pistol och sköt på vårt hus... Varför då undrade jag. Jo de kanske vill ha våra pengar!! Vilka pengar då undrade jag för mig veterligen har jag inga undanstoppade i madrassen och inte några andra heller. Jo de kanske ville åt hans spargris!!! Jo jag kan se två maskerade män med ryska vapen som skjuter mot huset. Tar sej in och avlägsnar sej med Marcus rosa gris under armen.... Ja ja denne lille man.

Jag klagade lite över att det var synd att inte det kom någon snö i vinter.... Ja här i Uddevalla är det ju ingen brist på det just nu. Tittar ut och stora flingor faller. Igår snöade det nog ca 15 cm. Ja det är ju inte mycket man kan göra åt eländet. Sitter i skolan och har skickat ut lite mail till mina små "adapter" angående deras redovisning i Turism. Det är jätteroligt att ha turism och jag hoppas eleverna också tycker det Fast jag vet inte.... Robert ska sist gång att det sög... men inte mer än att han valt turisminriktning nästa år... Stackarn då kanske han drabbas av mej igen. Ja han överlever nog, tror jag.


Hoppas påskledigheten blir bra för Er som har lov

Påskafton

Efter sista magsjukan gick jag ner ca 3 kilo! Inte utan att det har något gott med sej alltså...
Nu har jag till och med fått för mej att vandra till city om en stund. Ja det rör sej bara om ca 10 minuter gång men ändå.... Jag går också varje dag till jobbet numer även om det också bara är krypavstånd.
Vi ska ha lite påskmat idag och det ska bli bara kall mat har vi tänkt. Sedan var det det här med utgången ikväll. Ja får väl ringa mina stackars vänner och tjata. Går det inte så ska jag försöka att ta med igenom tidiningshögen som ligger på köksbordet. Fast det låter som ett något mindre attraktivt förslag på en PÅSKAFTON!!!!