Idag fyller min mamma år GRATTIS

Tänkt vad fort ett liv går. Jag var hemma hos mor idag. Hon fyllde 83 år. Hon är fortfarande ganska kry men har fullt upp att ta hand om far som inte är så bra. Måste vara jobbigt att inte veta om man ska orka med sin man. Idag tittade vi i album på kort från förr. Mamma som liten baby i sin mammas famn, mamma med sina syskon.


kort från jultid på mamma och Marcus

Eric min turkiske vän!

Tack och lov för Eric. Idag har varit en seg/deppig dag. Jag har under några dagar försökt att få tag på Kristina utan resultat. Det visar sej då att "damen" har en obetald telefonräkning på .... kronor. Jag betalar förskottsinbetalningen på .... kronor och då skulle telefonen kopplas på. Det blev inte riktigt så men imorgon ska de försöka fixa det. All heder åt 3 som verkligen verkar ha bra folk som vill hjälpa till. Stackars er som lyssnat idag till min oro. Hur som helst mådde jag pyton i kväll och såg framför mej i olika senarier:
Mer och mer desperat blev jag och då kom jag och tänka på Kristinas turkiske "vän". Han som ringde mej flera gånger (Kristina vet inte hur han lyckats på mitt nummer) och bad att jag skulle höra av mej för han var så orolig för henne. VA???? HJÄLP!!!! Då var det det att han tyckte hon åt lite lite!!!!!!!!! Sedan tyckte han att hon var en svår person!!! (skojar han??!!! haha) Vi pusta ut ....
Man är ju mamma så jag hade sparat hans nummer!! och idag skickade jag ett SMS och förklarade allt med telefoner, räkningar, oro och gud vet allt... stackars människa.
Han svarade efter typ 2 minuter!!! vilken kille!!! (kanske massmördare?) Han skriver: I will meet Kristina about one hour and I will tell her everything you have told me. You don't need to be worry about Kristina she is alright and she eat....
Tack och lov för killen som har gjort mitt humör så mycket bättre. Han känns seriös för vilken kille snokar igenom tjejens mobil för att hitta mammas mobil för att ringa och säga att hon äter dåligt och att det beskymrar honom.

Rockabilly

Min "lille" svärson Budda har hyrt Harrys den 29 augusti. Jag tänkte beställa bord då och "rocka loss" Vet ni folk som är intresserade av ovanstående kan ni ju alltid tipsa dem...
Denna gång ska jag faktiskt (tror jag) se till att vara lite "utklädd". Kanske kan man hitta något på second hand som man kan "piffa upp sej med"??