Landvetter

Om ca 15 minuter åker vi mot Landvetter. Jag pratade med Kristina för ca 3 timmar sedan och då satt hon på flygplatsen och var snart på väg., Tydligen ska hon vara jättebrun!!!!.Jag återkommer med bilder imorgon.
God natt!

Kristina hem??

Ja då är den stora dagen här, tror jag!!!!!! Ikväll går planet från Antalaya till landvetter. Fast jag tror inte något innan jag ser henne!!!!! Idag har hennes telefon varit avstängd och när jag pratade med henne igår hade hon i alla fall hittat var transfern skulle gå från. Biljetten däremot hade hon inte fått utskriven!!!!!!!! Herregud utan den är det ju kört. Hoppas i alla fall att hon snart sätter på telefonen och hör av sej. MÅR INTE BRA alls av all denna nervositet. Håll tummarna alla och fötterna med för att hon är med planet


Marcus Marcus

Ush ibland är barn blä. Jag gick till stan och hämtade Marcus som var  hem Tilda och Tina och sålde på barnens dag. Allt var frid och fröjd och Marcus och Tilda hade åkt "det blå tåget". Nu ville de åka med mej och allt var fortfarande frid och fröjd.SEDAN var det inte frid och fröjd. När vi skulle gå hem så sa jag att vi kunde köpa några kakor till kaffet. Väl framme sa jag till Marcus: vi tar några utan ägg så pappa kan äta. Då ville Marcus välja.... Efter ca 2 minuter och en kö började bildas!!!! så blev jag sur och valde själv en påse och sa att du kan välja något annat om du vill. Efter ca 3 minuter till (tiden var nog kortare men den kändes lång....) hade fortfarande inte Marcus valt. Kön blev längre, tror jag i alla fall. Då sa jag NU väljer du. Då skulle han ha typ den största rulltårtan som de hade. Jag sa: Ta den lilla. Till slut bara gick jag. Upp mot norra kungsgatan med en skrikande unge som skrek befallande till mej....Vansinnig över att det inte blev något köp. Pedagogen jag tappade fattningen och väste.... mellan sammanbitna tänder. HÅLL SKÄFTEN!!! med följd att de som hörde det antagligen tyckte jag var en totalt misslyckad mamma... Efter halva kungsgatan kommer Marcus på att enda eventuella möjligheten till att få kaka är att be om ursäktt. Då ber man med armarna utsträkta mot mej och säger "mamma förlåt mej, gång på gång. jag inser att min mun är som ett streck och jag bara går. De som såg mej då tyckte nog jag var en rikgtig bitch.
När inte det heller funkade gick han tillbaka till sitt gapande och ett tag funderade jag på att sälja han.....
Han är så  trotsig!!!!!!! Hela tiden testas man och därimellan säger han ",mamma jag älskar dej,  bara så där spontant. Ja det är ju tur för ibland känns det inte som han gör det.